For tilflyttere

Der kan ofte være mange spørgsmål der melder sig, når man flytter til et nyt sted man ikke på forhånd kender. Hegnstrupgaard grundejerforening forsøger at hjælpe alle med svar på diverse spørgsmål, både med information på vores hjemmeside eller ved direkte kontakt til en fra vores bestyrelse. Du er altid velkommen til at skrive, find os her:


Stierne i området

Der findes flere stier i skovområderne rundt omkring golfbanen. Disse kan frit benyttes til en lille skovtur, ligesom stierne over golfbanerne også gerne må bruges. Skovarealet langs Hillerødvejen 

Boldspil

Mange af vejene i Sørup er små mere eller mindre lukket veje, hvor børn sagtens kan færdes forsigtigt. Dog køres der ofte forholdsvist hurtigt på Sørupvej til trods for fartgrænser på 30 og 40 km/t.
Der findes en lille græs boldbane lige omkring Sørupvej/Fyrrevej, denne må gerne benyttes af grundejerforeningens medlemmer. 

Esrum Sø

Der er 2 havne i Sørup med mulighed for en bådplads. Hør nærmere omkring dette hos Lindevej 2.
Hvad angår gåture eller cykelture omkring søen, er dette ikke så let, da mange privat-grunde går helt ned til søen. Der er lidt bedre muligheder på den anden side af Esrum sø i Gribskov.